Catalano Grey
Light White / Lupin Blue metallic / Racing Red +9 250,-
Racing Red / Black Storm metallic +3 115,-

S 1000 R

Pris fra: 186 100 kr

Kompromisløs dynamik.

Er din puls koblet direkte til omdrejningstælleren?
Så er S 1000 R den helt rigtige motorcykel for dig – skarp og veltrimmet, så det essentielle får giver plads til maksimal køreglæde og ”bål i gaden”. Dens aggressive motor med 165 hk (121 kW) trækker dine mundvige op hver eneste gang, den farer op i omdrejninger. Og den fyldige lyd fra den nye HP titaniumdæmper lader ingen i tvivl: Sådan her lyder tilværelsen i overhalingsbanen!

Adrenalin på to hjul. Designet.

Nogen kalder det “nøgen”, vi kalder det bare at koncentrere sig om det væsentligste. Generne fra dens søstermodel, S 1000 RR, er indlysende: Et aggressivt design, der minder om et angrebslystent vilddyr, en distinktiv split-front og karakteristiske gæller. Den sparsomme plast på siderne og præcise lakering gør det tydeligt: Motorkraften er ikke det eneste, der er rendyrket og kompromisløst. Tre forskellige lakeringer viser maskinens karakter: Motorsport, Catalano Grey or Racing Red/Black storm metallic.

Kilden til ”bål i gaden”: Motoren.

Som bagenden stammer den højtydende række-4 fra RR. Med EU4-normen og de nye støjregulativer er ydelsen hævet til 165 hk (121 kW), som leveres i en ekstremt lineær momentkurve, så fremdriften er konstant og stærk op gennem hele omdrejningsregistret.
E-Gas sørger for, at du kan udnytte alle kræfterne langt mere præcist, og den race-testede Pro shift assistant lader dig skifte både ned og op gennem gearene uden brug af koblingen. Det betyder kort responstid og maksimal acceleration – velkommen til grænselandet...

Kompromisløst. Ja, men det giver god mening.

Til din umættelige appetit på kurver er der to udstyrspakker, vi synes du bør overveje... Sport-pakken, der fuldt ud lever op til sit navn ved at forsyne dig med: Pro shift assistant, cruise control og Pro driving modes inklusiv Dynamic og Dynamic Pro modes, DTC, ABS Pro, pit lane limiter og launch control.
Dynamic-pakken, der giver dig: Elektronisk justerbar affjedring DDC, varme i styrgummiet, LED-blinklys og motorspoiler.
Vælger du tilmed et sæt smedede HP-hjul, giver du maskinen rigtig meget mere karakter og letter den samtidig for hele 2,4 kg i forhold til standard.