Light White / Cordoba Blue (Kun med style pakke +7 240,-)
Racing Red – Ny farve
Iced Chocolate metallic (+6 740,-)

R 1200 R

Pris fra: 185 000 kr

Fra designkoncept til en ny R 1200 R.

Den nye R 1200 R er en milepæl med hensyn til æstetik, dynamik, køremæssig spændvidde og design. Da vores udviklere legemliggjorde deres visioner i BMW Concept Roadster, var netop denne maskine deres største inspirationskilde. Og med god grund - den nye R 1200 R er en kraftfuld allrounder, en powerroadster, der kombinerer komfort, agilitet og design på en helt unik måde.

Banebrydende design.

Kompakt, stram, muskuløs – R 1200 R’s nye design adskiller sig tydeligt fra forgængerens. Upside down-forgaflen har samme grundopbygning som S 1000 RR, og sikrer ikke kun denne kraftkarl karismatisk udstråling, men også stabilitet og udpræget styrepræcision. De skarpe linier, der smyger sig fra tanken over sædet til bagenden, matcher perfekt måden denne rock’n’roll roadster kører på.

Individuel stil.

For første gang er den nye R 1200 R tilgængelig i tre forskellige bemalinger, så du kan understrege dine individuelle præferencer: Den klassiske og tidløse Cordoba Blue, den sporty Light White med bundkåbe i samme farve og stel i Racing Red eller den eksklusive Thunder Grey Metallic med guldeloxeret forgaffel (kun med tilkøb af Dynamic ESA).

Spitzenklasse teknologi.

R 1200 R er også teknologisk på forkant. Den 125 hk stærke bokser giver vores nye roadster overbevisende power og kan, udover af hjerne og højre hånd, administreres gennem flere forskellige køretrin blot ved tryk på en knap. DTC’en (traction control, ekstraudstyr) sørger desuden for, at kræfterne til enhver tid bliver effektivt og sikkert overført til asfalten. Det nydesignede, udvidede instrumentpanel er monteret på en lækker deignet aluminiumsbro og giver let køreren det fulde overblik.

Enestående individuel tilpasning.

Omfanget af tilbehør til R 1200 R er imponerende: Du kan blandt andet vælge tanktaske, BMW Navigator V og en af de fire forskellige vindskærme som den perfekte forberedelse til langtouren samt seneste generation Dynamic ESA (ekstraudstyr), der forædler køredynamikken yderligere. Innovative detaljer som forberedelse til navigation med multi-controller, Shift Assistant Pro og Keyless Ride, understreger denne powerroadsters udtalte allround-duelighed. Luksuriøse designdetaljer som fræsede greb og fodhvilere eller styrtbøjler i elektropoleret rustfrit stål er udført i den perfekte balance mellem optimeret funktionalitet og designmæssig forfinelse.

Roadsterrevolutionen er begyndt!