Racing blue metallic matt / Light white +995,-
Light white
Light white / Black satin gloss
Racing blue metallic matt / Black satin gloss +995,-

F 800 R

En moderne all-rounder

Pris fra: 136 300 kr

F 800 R er veletableret i roadstersegmentet. Og det er selvfølgelig ikke uden grund. Den kombinerer smidighed, hverdagsfunktionalitet og dynamisk køreglæde i en sporty, lethåndteret pakke. Den reviderede F 800 R tager det hele et skridt videre.

WYSIWYG...

What you see is what you get... F 800 R er den helt rigtige motorcykel, hvis du bare vil ud og have det sjovt på to hjul. Det ses tydeligt på dens enkle linier og minimalistiske design, der udstråler lethed og agilitet og på og den nye upside down-forgaffel, som signalerer fremdrift, selv når maskinen holder stille. F 800 R er desuden faceliftet med nye symmetriske forlygter, der giver et karakteristisk nyt udseende.

Bevæg dig sikkert

F 800 R er ukompliceret køreglæde sikret af en kraftfuld og benzinøkonomisk parallel-twin med 90 hk og den selvfølgelige sikkerhed, der er en del af enhver BMW motorcykel. Stabil, velafstemt affjedring og ABS er standard, og sikkerhedpakken der hører til (ASC, ESA, RDC) garanterer suverænt feedback og absolut kontrol på vejen.

Et væld af muligheder

At F 800 R også har fine touring- og allroundegenskaber ser man af den brede vifte af ekstraudstyr til modellen, bl.a. sæder med forskellige højder, rejse- og bagagetilbehøret samt alt det andet. Desuden fås den i flere forskellige lakeringer – hver med sin egen flavour.

F 800 R står for maksimal køreglæde som næsten ingen anden roadster i mellemklassen, og den opdaterede 2015-udgave giver den en tand ekstra.