Sparkling Storm metallic – Uusi väri!

K 1600 GTL Exclusive

Pris fra: 393 500 kr

Touring all inclusive: den ny K 1600 GTL Exclusive.

Når køredynamisk effekt møder det lukuriøse, så er det alttid en sensation. BMW Motorrad præsenterer K 1600 GTL Exclusive –der sætter nye standarder for en touringmotorcykel der er født med teknologi og en fantastisk styling . Denne GTL gør alle 6-cylinder drømme til virkelighed.

Designet: et perfekt match

"Exclusive" ved første syn: trelags lak giver GTL Exclusive det niveau man må forvente af netop denne model, og gør overfladerne dybe, med en kvalitet der ikke findes lige. Mineral white metallic er blandet med Magnesium metallic matt, suppleret med en mængde af forkromede overflader, sædet I matchende farver og et væld af detaljer – GTL Exclusive kæder luksus og performance sammen, fra enhver vinkel.

Teknologien: kun det bedste.

GTL Exclusive har den silkebløde og kraftfulde 6-cylinderrækkemotor. Eksklusiviteten ligger i detaljerne: “Hill Start Control” til at sikre den perfekte start på en bakke eller udkørsel fra skrå parkering, “Keyless Ride” der automatisk frigiver tændingen, og alle låse samt alarmen, hvis nøglen er indenfor 2 m af motorcyklen. Selv radioantennen er integreret således at den ikke er synlig, og det intelligente “Kørelys med LED teknologi” giver dig den bedste synlighed i trafikken.

Udstyrslisten: ingen kompromiser.

Udstyrslisten er umådelig lang på GTL Exclusive. Med udstyr der er på alle motorcykkellisters ønskeseddel. Centrallås med alarm system, sædevarme til fører/passager, og med armlæn I krom også som standard. ESA II, DTC, RDC, LED kørelys, adaptiv xenonlys, ekstra bremeselys, og med ground lighting som et eksklusivt touch. Funktionerne i BMW bordcomputer Pro er blevet yderligere udviklet, motorbøjler er monteret standard.