Carbon Black metallic
Mars Red metallic / Dark slate metallic matt
Alpine White – (+2 990,-)
Blue planet metallic
Sparkling storm metallic

R 1200 RT

Pris fra: 249 100 kr

Endnu flottere design.

R 1200 RT udmærker sig ved et smukt design med udpræget brug af materialer, som er med til at understrege helhedsindtrykket af lethed og fleksibilitet. Modellen fås i tre nye og meget elegante lakeringer, metallak Quartz Blue, metallak Ebony og mat metallak Callisto Grey.

Den nye R 1200 RT – adgangsbilletten til endnu større køreoplevelser.

Køreglæde uden ende.

Mere komfort og endnu større køreoplevelser. En motorcykelmodel, som altid har vist vejen frem inden for det klassiske touring-segment, er nu nået til det næste udviklingsstadie i form af den nye BMW R 1200 RT. R 1200 RT er kendetegnet ved en meget høj grad af komfort, uanset om man kører alene eller har en passager med. Motorcyklen er desuden utroligt let kørt, så her er alle betingelser opfyldt for at nyde turene gennem landskabet i fulde drag.

Mere køredynamik og endnu bedre kontrol.

Den nye RT-model er udstyret med en nyudviklet luft-/vandkølet boksermotor med endnu større drejningsmoment og hele 125 hk. Ikke desto mindre er maskinen særdeles let at kontrollere. Så med hjælp af ASC, det aktive elektronisk styrede stabiliseringssystem, der giver garanti for stabilitet under kørslen. ASC systemet giver desuden mulighed for at aktivere to standardkørselsfunktioner, "Rain" og "Road", med et enkelt tryk på en knap under kørslen. Så med det integrerede sikkerheds system, er man altid er sikret det optimale vejgreb, uanset vej- og vejrforhold. Kørecomputer Pro, og varme i håndtagene afrunder den brede vifte af standardudstyr.

Mere ekstraudstyr og endnu større komfort.

Ekstraudstyret til den nye RT-model giver det endegyldige touch til køre glæden, og et endnu højere komfortniveau. BMW Dynamic ESA er det sublime elektroniske affjedringssystem, der tilpasser sig skiftende underlag inden for en brøkdel af et sekund. Gearskift, med Shift Assistant Pro, har du mulighed for at skifte op og ned uden at bruge koblingen. Med Riding Mode pro er der desuden mulighed for at vælge kørselsfunktionen "Dynamic", som gør køreoplevelsen endnu mere dynamisk og sporty, og ikke mindst ”Hill start” der gør det at starte på en bakke til en leg. Udvalget af ekstraudstyr omfatter endvidere fartpilot, centrallås, så man kan låse ikke bare selve motorcyklen, men også sidetaskerne ved hjælp af fjernbetjening, og meget andet.