F 800 GT

Pris fra: 147 600 kr

Ud på landevejen og ud på nye eventyr. Den dynamisk designede F 800 GT byder på imponerende ydelse på hver eneste tur, hvad enten det er ad idylliske småveje, snørklede alpeveje eller endeløse landeveje.

Takket være de 90 hestekræfter, der slippes løs, når du drejer gashåndtaget, kan du lynhurtigt vinke farvel til hverdagens trummerum. Den vandkølede, 2-cylindrede rækkemotor på 798 ccm byder på imponerende køredynamik på hver eneste tur og suveræn kraftoverførsel via tandremstrækket, som kræver minimal vedligeholdelse. En længere baghjulssvingarm og hårdere affjedring sikrer stor stabilitet med deraf følgende garanti for fremragende køreegenskaber.

Den robuste F 800 GT udmærker sig ikke desto mindre også ved en høj grad af komfort, bl.a. i kraft af tre forskellige indstillingsmuligheder med hensyn til sædehøjde, som sikrer, at det altid er muligt at finde en ergonomisk korrekt stilling. Derudover er der med ekstraudstyret ESA (Electronic Suspension Adjustment) mulighed for at justere baghjulsdæmperens returstød efter vejforholdene med et enkelt tryk på en knap. De rene linjer og den perfekt justerede touring-vindskærm giver løfter om masser af køreglæde.

Som altid, når det gælder BMW, er der fokus på sikkerheden, og på denne GT-model har det bl.a. udmøntet sig i et tokreds-ABS-system – det hidtil mest avancerede bremsesystem til en motorcykel i mellemklassen – som standardudstyr. Og vil du gerne have et endnu højere sikkerhedsniveau, kan du vælge ASC som ekstraudstyr.
F 800 GT er der med andre ord ingenting, der står i vejen for et væld af uforglemmelige rejseoplevelser.

Men det behøver vi jo ikke fortælle dig. GT-betegnelsen siger det hele...