Light Grey metallic / Magellan Grey metallic matt (+7 240,-)
Frozen Bronze metallic / Black Storm metallic (kun med style 2 pakke +7 140,-)
Black Storm metallic

R 1200 RS

Pris fra: 198 500 kr

Sportstouring har fået nyt udseende.

Køredynamik og touringkomfort på højeste niveau i skøn forening – det er den nye R 1200 RS. Med sin potente motor og velafstemte affjedring giver denne sportstourer langt mere end almindelig køreglæde. Kørestillingen, der er afslappet uden at være passiv, giver i samspil med perfekt vindbeskyttelse en helt ny føling med kørslen, når du rejser i lyntempo gennem landet eller suser inspireret af sted på yndlingsrutens snoede asfalt.

Præstationer i lækkert design.

Dynamikken og den populære blanding af touring og sport understreges af den nydesignede halvkåbe med to forlygter nedarvet fra to generationer af BMW’s RR Superbike. De elegant formede greb og kontakter samt diverse aluminiumsdetaljer kombinerer på fornemmeste vis funktion og ergonomi gennem underspillet luksus.

Din elegante og hurtige rejsekammerat.

Denne nye sportstourer henter sine overbevisende kræfter (125 hk/92 kW), fra BMW Motorrad’s veloplagte, 2-cylindrede 4-takts boksermotor med luft/vandkøling, to overliggende, tandhjulstrukne knastaksler og balanceaksel. For at du kan få størst mulig kørekomfort og stabilitet, selv på de dårligste veje, er R 1200 RS desuden udstyret med vores elektroniske ASC (Automatic Stability Control) som standard. Endda inklusiv de to ekstra trin "Rain" og "Road".

Sæt prikken over i’et med dit personlige præg.

Vores omfattende udstyrskatalog spænder fra bagagebærer, kuffertrack og cruise control til den smarte "Keyless Ride"-funktion - og alt det imellem. De nye systemtasker og den praktiske topboks med perfekt ergonomi er flot tænkt ind som en integreret del af motorcyklens design og løfter bagagekomfort op på et helt nyt niveau for sportstourere. Der er nok at vælge imellem, så sæt dine krydser og få det, som du vil have det!