Racing Red
Frozen Dark Blue metallic +1 995,-
Special model Triple Black: Black storm metallic / Black / Achat Grey – Ny farve! +11 360,-
Light White – Ny farve!

R 1200 GS

Pris fra: 237 500 kr

Én R 1200 GS. Én mission – den bedste GS nogensinde.

BMW R 1200 GS er et ikon inden for adventourer- og enduro-segmentet og har igennem 32 år været den foretrukne følgesvend på motorcykeleventyr af enhver art. BMW Motorrad fortsætter ufortrødent succeshistorien med denne nyeste generation R 1200 GS.

Én R 1200 GS. Én køreoplevelse – kraftoverskud i enhver situation.

R 1200 GS er udstyret med en kraftfuld, kultiveret og meget omdrejningsvillig 2-cylindret boksermotor med en ydelse på 125 hk (92 kW). Motorprincippet med luft-/oliekøling og lodret gennemstrømning i cylindrene øger motorens effektivitet og driftssikkerhed og sikrer et højt drejningsmoment i enhver situation. Anti hopping-vådkobling, den elmotordrevne gasspjældsaktuator E-Gas og muligheden for at vælge mellem forskellige motorprogrammer gør ”vandbokser” ideel til R 1200 GS, der er bedre end nogensinde før.

Én R 1200 GS. Én følelse – fuldstændig kontrol.

R 1200 GS er som altid klar til udfordringer i ethvert terræn takket være sit stive, men smidige, stel og stærke Paralever og Telelever. Dynamic ESA, der fås som ekstraudstyr, konfigurerer automatisk hjulophænget i henhold til de aktuelle terræn- og belastningsforhold. De fire forskellige motorprogrammer vælges med et enkelt tryk på en knap.

Én R 1200 GS. Ét indtryk – helt sin egen.

Über-GS’ens robuste, dynamiske og meget karakterfulde præg afslører med det samme, at der er tale om en vaskeægte Gelände Sport-maskine, og det høje kvalitetsniveau understreges af de lækre overflader og den perfekte finish. Køleprincippet er fornemt integreret i det karakteristiske design, og det visuelle fokus er flyttet fremad, hvilket giver R 1200 GS sit på en gang kraftfulde og harmoniske udtryk. Dertil kommer et stort udvalg af ekstraudstyr, eksempelvis den innovative, helt unikke diodeforlygte og krydsegerhjul, som sammen med de tre spændende udstyrsvarianter gør det muligt at sætte sit helt personlige præg på R 1200 GS.