Racing Red matt (Kun med Style pakke +1 510,-)
Racing Blue metallic

F 800 GS Adventure

Eventyrlyst: grænseløs

Veiledende pris fra: 154 600 kr*

Den robuste og driftssikre enduro-maskine F 800 GS Adventure er det perfekte valg for rigtige globetrottere, som har lyst til at udforske selv de fjerneste afkroge af verden. Den er med andre ord din adgangsbillet til eventyr uden grænser, uanset hvor du skal hen og hvilket terræn du har planer om at forcere.

Ydelse: kompromisløs

Takket være F 800 GS Adventures potente paralleltwinmotor på 85 hk (63 kW) kan du give civilisationen baghjul på stort set ingen tid. Det imponerende drejningsmoment på 83 Nm gør det muligt at klare selv de vanskeligste udfordringer i fornem stil, og med en tankkapacitet på 24 liter og et brændstofforbrug på 23,3 km/liter ved 90 km/t er du i stand til at fortsætte, længe efter at andre er kørt tør.

Kontrol: mirakuløs

F 800 GS Adventure er udstyret med et vridningsstabilt stel af rørformet stål med en fjedervandring på 230 mm og 215 mm for hhv. for- og baghjul, hvilket betyder, at du kan forcere praktisk talt ethvert terræn, lige fra bjergpas til sandklitter og floder. Der er mulighed for at vælge kørselsfunktionen "Enduro", som optimerer affjedringskarakteristikken på løst underlag, og standardudstyret omfatter naturligvis ABS-bremser.

Karakter: mageløs

Den høje vindskærm og den kombinerede tankbeskyttelse og sidetaskeholder viser tydeligt, at F 800 GS Adventure først og fremmest er bygget til terrænkørsel. Selv om modellen er udstyret med markante sidepaneler og en større brændstoftank, efterlader den karakteristiske "flyline" ingen tvivl om, at der her er tale om en vaskeægte GS-maskine, som signalerer eventyr uden grænser.
*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.